Werken als verpleegkundige

Als verpleegkundige heb je bij ons een uitdagende baan én kun je overal terecht: in onze woonzorgcentra, verpleeghuizen, in de wijkverpleging, op het consultatiebureau en in ons revalidatiecentrum. Wil je écht het verschil maken, bekijk dan snel wat we jou te bieden hebben. 

Onze meest recente vacatures

x

2022-342

2022-331

2022-352

Een carrière als verpleegkundige

Werken als verpleegkundige bij Zorggroep Oude en Nieuwe Land betekent werken als zelfstandig professional. Natuurlijk hoor je bij een team, maar je moet wel het lef hebben te vertrouwen op je eigen kennis en kunde. Je biedt daarmee optimale zorg en begeleiding aan de cliënten van onze woonzorgcentra, verpleeghuizen, wijkteams en in ons revalidatiecentrum. 

Heb je ambities en wil je een vervolgopleiding  in de verpleegkunde volgen? Bijvoorbeeld door verder te leren op het hbo óf juist door een verpleegkundig specialistische vervolgopleiding te volgen? Voor onze collega's hebben we speciale mogelijkheden om hun dromen waar te maken. We gaan hierover graag het gesprek met je aan.

Flexibel (extra) werken

In veel van onze teams wordt er gewerkt met vaste roosters. Daarnaast werken alle teams met de ONS Flex-App. Hierdoor wordt iedereen die dat wil, in de gelegenheid gesteld zelf (extra) diensten in te plannen. Of je nu extra diensten wil inplannen, omdat je deze maand iets extra wil verdienen óf omdat er andere diensten uitvallen en je dus op zoek moet naar een vervangende dienst...jij hebt de regie over dit deel van je rooster. Geen stress dus, want als jij de extra dienst niet oppakt, doet waarschijnlijk een collega uit een ander team dat wel. Zo werken we met elkaar aan de flexibilisering van onze roosters en zorgen we dat elke cliënt geholpen wordt. 

Collega's aan het woord

Lees mee met de verhalen van onze verpleegkundigen. Zo leer je de collega's én het werk bij alvast wat beter kennen. 

Werken in onze woonzorgcentra en verpleeghuizen

Werken in de wijkverpleging

Werken in ons revalidatiecentrum